Budgetar | Sverigedemokraterna Landskrona

Budgetar

Vår politik i Landskrona

Här kan ni se våra lagda budgetar och andra politiska evenemang som skett i föreningen.

 • Budget 2017

  Av Daniel Petersson den 7 juni, 2016
  0

  Vår budget för 2017 är nu inlämnad och klar, bland annat satsar vi  2,0 Mnkr i ökat trygghetsanslag för anställning av fler ordningsvakter/stadsvakter och övrig brottsförebyggande verksamhet. Vi satsar också 1,0 Mnkr till utbildningsnämnden för att förbättra den fysiska arbetsmiljön i
  klassrumssituationen. Dessutom satsar vi 250 tkr mer än treklövern på föreningsbidrag och 250 tkr mer på matkvalitet.

  Klicka på länken nedan för att läsa alla våra satsningar och visioner för ett bättre Landskrona

  SD Budget 17

 • Budget 2016

  Av Carina Herrstedt den 27 maj, 2015
  0

   

  Vår budget för 2016 är nu inlämnad och klar, bland annat satsar vi  2,5 mnkr till prioriterade löneökningar för tillsvidareanställda som har en månadslön understigande 23,000 kr .Vi satsar också 0,5 mnkr för utökandet av en tjänst till budget- och skuldrådgivning samt ta fram förslag och kostnad för att erbjuda tåg-busskort till gymnasieelever som studerar i Landskrona. budgetbild

  Klicka på länken nedan för att läsa alla våra satsningar och visioner för ett bättre Landskrona

   

  Sd budget 2016

 • Stefan Olsson nytt Kommunalråd i Landskrona

  Av Carina Herrstedt den 16 december, 2014
  0
  stiffe
  Stefan Olsson, kommunalråd Landskrona

  SD Landskrona har nu fått sitt första kommunalråd genom tiderna. Vi vill gratulera ordförande Stefan Olsson till posten och önska honom lycka till. Stefan kommer att jobba som kommunalråd på 50% vilket kommer att ge oss som parti bättre insyn i Landskronas politik och därigenom underlätta för oss att ta fram förslag till förbättringar. Vi ser detta som en klar framgång som åstadkommits genom idogt och målmedvetet långsiktigt arbete.

  SD Landskrona har genom sin vågmästarroll tagit ett stort och seriöst ansvar för de beslut som fattats, vår politik har breddats och vi är en seriös part att räkna med även framöver. Nu tar vi nya tag och ser med tillförsikt fram emot kommande år.

   

 • Vårt budgetförslag för 2015

  Av Carina Herrstedt den 12 november, 2014
  0

  SDlandskronabudgetframsida2

  Då är budgetförslaget inlämnat och Måndagen den 17/11 så får vi se om några utav våra förslag har vunnit gehör av fullmäktige.

  Ett axplock av våra förslag:

  • Fria arbetskläder för vård- och omsorgspersonal
  • De delad turerna inom omsorgen ska bort och att fler ska få möjlighet till heltid
  • Lönesatsning på socionomer.
  • I förslaget finns också flera satsningar på idrottslivet.

  Länken nedan tar dig till vårt budgetförslag och där kan du också läsa om vår vision för Landskrona.

  Budget-15

   

   

   

 • Yrkande i budgetberedningen

  Av Carina Herrstedt den 2 mars, 2014
  0

  Forskning visar att ju mer kommunalt idrottsstöd en kommun ger, desto mindre brottslighet
  finns det i kommunen. SD Landskrona föreslår därför ytterligare satsningar på Landskronaidrotten genom att lägga ett yrkande i budgetberedningen där vi yrkar på följande:

  Att Landskrona stad under kommande 5-års period, 2014-2018, avsätter totalt 1 mnkr till en idrottsfond eller motsvarande där staden stödjer idrottsföreningarna så att de kan ges möjlighet att utbilda ledare, domare, köpa in nödvändig utrusning m.m. 

  Att stadsledningskontoret ges i uppdrag att administrera upplägget.

  Läs hela yrkandet här: Yrkande budgetberedningen den 25 februari 2014

 • Motion angående Vindkraft:

  Av lars.ekvall den 19 februari, 2014
  0

  Sverigedemokraterna tycker Landskrona stad bör göra ett uppehåll i uppförandet av vindkraftverk på land ,för att utvärdera miljökonsekvenserna och kunna få ett grepp om den verkliga kostnaden för denna typ av elproduktion. Sverigedemokraterna yrkar : – Att Landskrona stad tillsvidare gör uppehåll i utbyggnaden av den landbaserade vindkraften i Landskrona stad. – Att ge Miljöförvaltningen i uppdrag att noggrant undersöka miljöeffekterna och utreda möjligheten att till havs utplacera vindkraftverk i stadens havskustområden.
  Läs mer

 • Debatten om ensamkommande

  Av Carina Herrstedt den 17 februari, 2014
  0

  Här kan du lyssna på fullmäktigedebatten angående ensamkommande, en debatt som media inte rapporterat en stavelse om.
  (klicka på bilden)

  fullm

 • Jimmie Åkesson gjuter mod inför 2014

  Av Carina Herrstedt den 8 december, 2013
  0
  0

  Vi har haft ett händelserikt år, som nu lider emot sitt slut. Våra måndagsträffar har under året varit välbesökta och många intressanta föreläsare har gästat oss. Vår partiledare gästade oss på novemberträffen, där han signerade sin bok och pratade om supervalåret 2014. Jimmie betonade vikten att ett bra resultat i valet till Europaparlamentet och uppmanade oss alla att gå och rösta samt att vara aktiva i valrörelsen.

  jim        jimmie
  Foto: Stefan Månsson 

  Fokus nästa år kommer såklart att ligga på de stundande valen och hårt arbete kommer att krävas. Alla som kan och vill hjälpa till på något sätt får gärna kontakta oss, det finns alltid något man kan bidra med.

  Vi kommer att fortsätta med våra uppskattade annonser i lokaltidningen även nästa år samt synas oftare på gator och torg för att sprida vårt budskap. Vi kommer också att fortsätta vara det parti som sätter press på övriga partier, vi kommer fortsätta vara det parti som indirekt sätter den politiska dagordningen och vi kommer fortsätta att jobba för ett bättre Landskrona.

 • Föreläsning om islam på medlemsträff

  Av Carina Herrstedt den 6 november, 2013
  0
  0

  Novembers måndagsträff var förlagd ute på Curla.nu, en konferensanläggning där man kan spela bowling och curling. Dagens gästföreläsare var kriminolog- och islamolog Peter Szajda. Drygt 40 medlemmar lyssnade under 2 timmar på vad Peter berättade om Islam och islamism

  .peter
  Peter Szajda föreläser

  Föreläsningen var mycket intressant och frågorna till Peter var många. Peter Szajda gick igenom grunderna ända från Muhammeds födelse och liv, och hur islam kan utvecklas till islamism som påverkar vårt västerländska samhälle idag. Ett stort tack till Peter Szajda för en mycket intressant och lärorik föreläsning.

  stefanStefan Olsson tackar för visat intresse.